No Mercy сe присъединяват към фестивала с музика от 90-те

...
No Mercy сe присъединяват към фестивала с музика от 90-те
Коментари Харесай

И No Mercy идват в Бургас за фестивала с музика от 90-те

No Mercy сe причисляват към фестивала с музика от 90-те години, оповестиха уредниците. Spice Music Festival ще се състои на 9 и 10 август в Бургас.
 
Сред участниците са също East 17, 2 Unlimited, Rednex, Sonique, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, La Bouche, Snap!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC .

 
На сцената ще има и български актьори - " Ъпсурт " и Deep Zone Project , които ще загреят почитателите с техните шлагери от 90-те.
 
Обявените по-рано C+C Music Factory няма да съумеят да дойдат в Бургас, защото на член от групата му следва да стане татко. Затова музикантите анулират всичките си участия в интервала 1-15 август 2019 година
 
От 7 до 11 август, във фестивалната зона, ще се състои още един неповторим за Бургас фестивал - Street Food & Art Festival. Десетки актьори и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на тази характерна просвета.-->
 
По време на кулинарния фестивал за първи път България ще излъчи участник за European Street Food Awards, който ще се бори за европейската купа на финалите през септември в Швеция .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР