Но Мъск, в петък следобед съобщи , използвайки социалната платформа

...
Но Мъск, в петък следобед съобщи , използвайки социалната платформа
Коментари Харесай

Илон Мъск обяви, че Tesla ще представи роботакси на 8 август

Но Мъск, в петък следобяд заяви, употребявайки обществената платформа X, че Tesla ще показа своя роботакси на 8 август.Постът му беше обикновен и не включваше никакви детайлности. " Роботаксито на Tesla ще бъде показано на 8/8 ", написа основният изпълнителен шеф на Tesla (и притежател на X).

 

В предишното Мъск е казвал, че Tesla ще направи автомобил без контролни уреди, които да се употребяват от човек. В предишното той също по този начин е казвал, че колите на Tesla, оборудвани с функционалност за цялостно самоуправление, посредством софтуерни актуализации последователно ще стават все по-добри в шофирането. В избран миг колите ще могат да работят като изцяло самостоятелни таксита и ще могат да печелят пари за притежателите си, като правят независими таксиметрови транспорти, нееднократно е казвал Мъск.

Tesla Robotaxi unveil on 8/8
— Elon Musk (@elonmusk)
 

Досега компанията е минала няколко от прогнозите на Мъск за това по кое време ще бъде допустимо действително независимо шофиране.

 

 

Преди пет години, през април 2019 година, Tesla съобщи, че чака да стартира да експлоатира роботизирани таксита до 2020 година Компанията предвижда, че самостоятелните коли ще устоят 11 години и ще изминат 1 милион километра, като всяка година ще носят на компанията и на операторите на колите облага от 30 000 $.

 

Но Мъск също по този начин призна, че резултатите от неговите прогнози могат да се разминават - от време на време с километри.

 

" Единствената рецензия, и тя е обективна, е, че от време на време не съм в точния момент. Но аз се оправям и екипът на Tesla се оправя ", сподели Мъск по време на събитието през април 2019 година

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР