No Labels все още работят, за да намерят своя мечтан

...
No Labels все още работят, за да намерят своя мечтан
Коментари Харесай

Потенциалните кандидати за 2024 г. продължават да казват „не“. Но No Labels продължава напред.

No Labels към момента работят, с цел да намерят своя желан президентски билет за трета страна за 2024 година — само че има проблем: продължава да получава отводи.

Центристката група с дълбоки джобове един път предвиждаше енергична обществена конкуренция за присъединение към нейния лист, който планираше да включи в бюлетината във всичките 50 щата. Вместо това, тя беше отхвърлена от минимум дузина видни фигури от целия идеологически набор и обезпечи достъп до бюлетини единствено в 17 щата до момента, макар че съобщи, че се надява да бъде включена в 27 щата до края на предходната година.

Сред републиканците, които споделиха „ не “ след подходи от групата: някогашният конгресмен Лиз Чейни от Уайоминг, някогашният губернатор на Мериленд Лари Хоган, губернаторът на Джорджия Брайън Кемп, някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, някогашният губернатор на Индиана Мич Даниелс и губернаторът на Ню Хемпшир Крис Сунуну, съгласно обществени изказвания и източници, осведомени с техните отговори. Група...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР