Но късно в неделя вечерта бунтовниците казаха, че плановете са

...
Но късно в неделя вечерта бунтовниците казаха, че плановете са
Коментари Харесай

Луис Диас: Похитителите в Колумбия предупреждават, че освобождаването на бащата на звездата на Ливърпул може да се забави

Но късно в неделя вечерта бунтовниците споделиха, че проектите са застрашени заради продължаващото наличие на държавните сили за сигурност в района.

Това идва, откакто звездата от Висшата лига се появи за първи път на футболен терен след отвличането, когато влезе като запаса, с цел да вкара късен изравнителен гол при равенството 1-1 на неговия тим против Лутън Таун в неделя вечерта.

Изображение: Диас вкарва с глава изравнителния гол на Kenilworth Road

След като означи, крилото подвигна фланелката си, с цел да разкрие посланието „ libertad para papa “ – което значи „ независимост за татко ми “.

< p> Но в ново изказване ELN сподели, че в този момент ще освободи бащата на колумбийския национал единствено в случай че държавните сили се отдръпват от района.

Те споделиха: „ Районът към момента е милитаризиран, има надлези, разполагане на войски, предавания по мегафон, оферти за награди и интензивна интервенция по разресване.

„ Ако интервенциите продължат в региона, освобождението ще се забави и рисковете ще се усилят. “

Прочетете повече от Sky News:
Израел-Газа последно: Хамас твърди, че се случва „ холокост в Газа “

Изображение: Снимка: @PoliciaColombia

Правителството на Колумбия упрекна ELN за отвличането предходната седмица, макар че повода, заради която групата го е заловила, е неразбираема.

Въпреки това бунтовниците от дълго време са упреквани, че са финансирали интервенциите си с отвличания, както и посредством изнудване и трафик на опиати.

< p> В момента е в действие преустановяване на огъня сред държавните сили и ELN, до момента в който не престават мирните договаряния за преустановяване на продължаващата шест десетилетия революция в страната, която включва голям брой групи и аргументи гибелта на към 450 000 души.

Търсете отвлечения футболист татко

Майката на Диас, Силенис Маруланда, също беше отведена от похитителите предишния месец - само че беше избавена в границите на часове, откакто полицията сложи блокади.

Тя беше измежду членовете на фамилията, които водеха бдение предходната седмица, призовавайки за освобождението на брачна половинка й.

Диас пропусна два мача на Ливърпул след отвличането, само че се върна към тренировки предходната сряда.

След неделния конфликт от Висшата лига против Лутън, 26-годишният футболист издаде нова буйна молба за освобождение на татко му – и също по този начин прикани „ интернационалните организации да се намесят “.

Той добави: „ Всяка секунда, всяка минута нашата тъга расте; майка ми, братята ми и аз сме обезверени, измъчени и без думи да опишем какво усещаме.

„ Това страдалчество ще свърши единствено когато го имаме назад вкъщи. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР