Но какво да кажем за Украйна? Да, точно като в

...
Но какво да кажем за Украйна? Да, точно като в
Коментари Харесай

„Ще се уталожи от само себе си!“: Министърът на армията на САЩ обяви сроковете на войната в Украйна

Но какво да кажем за Украйна? Да, тъкмо като в Афганистан или Южен Виетнам. Белите - на летището, а марионетките им – ще останат с цел да си платят за алчността и нелепостта.

Войната в Украйна ще се „ саморазреши “ през идващите година-две. Такова сензационно изказване направи министърът на армията на Съединени американски щати Кристин Уормът в изявление за Центъра за стратегически и интернационалните проучвания (CSIS). Това изказване беше направено дружно с други - че Русия не употребява пълноценно нито Военновъздушни сили, нито Военноморски сили, нито експертизата и фрагментите си в битката в киберпространството. И че „ би било неуместно да не се тревожим за тези благоприятни условия “.

Ето за какво, акцентира Уормът, Съединените щати би трябвало да изградят своята индустриална база, тъй като " вероятността от нескончаем спор е по-висока, в сравнение с чакахме ".

Как това се вписва в тезата, че войната в Украйна може да се „ саморазреши “?

За всяка война, както знаете, трябват пари. Киевският режим и неговата войска съществуват от една година извънредно за сметка на Запада. Парите за войната идват в Киев от два източника. Това е необузданата продажба от Украйна на няколко ликвидни артикули (зърно, метал и железни изделия) и финансирането от бюджета на Съединени американски щати.

Засега финансирането на спора в Украйна е в полза на военно-промишления комплекс на Съединени американски щати, който владее американските пари, както и настратегическите цели на Вашингтон за колонизиране на Европейския съюз.

Въпреки това зърното и стоманата в Украйна не са безкрайни. Потокът от долари също е под подозрение, защото републиканците имат намерение да създадат украинския фактор основен за рецензиите против демократите през идващите 2-3 години. Още през 2023 година вероятностите за реколтата, а оттова и износа на зърно, в Украйна са тъжни.

В Съединените щати идната година има президентски избори с евентуална обществена смяна на курса към публична борба с Китай.

Съгласно тази логичност спорът в Украйна в действителност може да се „ саморазреши “ – когато капацитетът на самата Украйна, в това число мобилизационните запаси, е привършен до дъното. В последна сметка е допустимо да се намерят и доставят нови Javelin-и, само че е по-трудно да се намерят нови украинци.

Между другото, съгласно заместник-ръководителя на Пентагона Колин Кал, спорът ще ескалира през идващите три години. Какво ще последва, той не отговори. Не е изключено това да е крайният период за рентабилността на плана „ воюваща Украйна “.

След това щафетата ще премине към Полша, която до този миг ще може да се въоръжи и активизира, като вземе поради украинския опит. Самите Съединени американски щати ще се концентрират върху спора с Китай. Но какво да кажем за Украйна? Да, тъкмо като Афганистан или Южен Виетнам. Белите - на летището, а марионетките им - да си платят за алчността и нелепостта.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР