Но животът е винаги готов да даде втори шанс. Не

...
Но животът е винаги готов да даде втори шанс. Не
Коментари Харесай

Преди 5 години бях пълен неудачник…

 жонгльор

Но животът е постоянно подготвен да даде втори късмет.

Не знам можеш ли да схванеш какво е да не се получава безусловно нищо. Изобщо.

Говоря за това, когато се чувстваш кръгла нула и чуваш от момичето, което харесваш, че „ Ти не си мъж! “ А по-късно отиваш на дъното.

В този обезверен миг от живота ми моите „ достижения “ бяха такива:

Момичето ми хареса още от началото, само че след няколко месеца другарство ме заряза. Нямал съм пари да я повеждам по заведения за хранене, клубове, да й върша хубави дарове. Да не приказваме за пътувания.

Дори за храна не всеки път ми стигаха, живеех с другар в „ убита “ квартира в краен квартал.

Често посягах към алкохола след работа, тъй като единствено пийнал не се усещах цялостен несретник.

А след това стана още по-лошо…

Изгониха ме от мястото, където работех като младши управител и на никое място не ме взимаха. Не можех да си заплащам стаята и се наложи да се върна да пребивавам с майка ми. Без пари.

Когато си седях у дома, смачкан от това, че не зная какво да върша и за какво едни имат всичко, а аз не мога, се случи нещо, което промени действителността.

Гледах уеб сайтове за работа. Строителство, служащ на склад, мияч. Това ли желаех? Така ли трябваше да прекарам живота си, неуместно? Дори заплаках от обезсърчение.

И тогава ми писа Тя!

Ще избързам малко и ще ви кажа, че в този момент Катя е моя жена, към този момент чакаме второ детенце. Тя е доста красива и добра госпожица.

Отворих личен бизнес – имам верига от заведения за хранене. Започнах с сътрудник от една точка, след това купих неговия дял и ги доведох към този момент до 16 заведения. Имам проекти да се разширя още повече. Мисленето ми се промени съществено.

Купих къща, на всекиго по кола: на Катя, на мама, на себе си. Майка ми плака от благополучие, когато й подарих ново Пежо. Редовно вървим на отмора в чужбина.
Но тогава нещата стояха по този начин: аз, несретник зад компютъра, и тогава нереално красиво момиче ми написа първа: „ Здравей! “

Имах някоя и друга естествена фотография в обществените мрежи, само че зад тях а бях просто ник. Дума след дума, харесах й. А тя на мене какъв брой! Започнахме да поддържаме връзка!

Но когато тя ме попита какво работя, за задачите ми, всичко вътре в мен ме заболя. Разбрах, че не мога да й предложа нищо. И изтърсих дано не си губим времето, а съм никой, а такива не ас нужни никому.

Глупаво беше, признавам. Но в случай че не й го бях споделил, то в този момент нямаше да имам нищо. Тогава тя се пошегува, пусна ми линк и сподели, че просто мисля погрешно. От там са всички проблеми.

Смела мисъл. Но доста неправдоподобна – мина ми през акъла.

Усмихнах се горчиво, само че отворих линка. Там имаше дребна брошура безусловно 10-15 страници. Няколко минути време.

И тогава прозрях. Четох на един мирис, мозъкът ми поглъщаше тази информация. Запазих я на компютъра си и я препрочитах в свободното си време.

Веднага щом си разреших да възприема тази информация, всичко стартира да се трансформира. Тогава не разбирах по какъв начин ще свърши всичко, само че почувствах вълната, както се споделя.

В началото ми позвъни приятелят, с който бях наел квартирата.Предложи ми свободно място в тяхната компания – тръгнал си един от техните експерти. Казал една добра дума за мен.

После с него регистрирахме компания, взехме заем, открихме първото си заведение за хранене. После открихме второ, трето, изплатихме заема.

Когато станаха 5, приятелят ми се трансферира в различен бизнес, а аз купих негоия дял. Сега той сполучливо развива собствен стартап. И до през днешния ден сме другари.

След няколко месеца другарство по мрежите, се взех решение да поканя Катя на първа среща. Вечеря в безценен ресторант, посрещнах я с букет цветя. А по-нататък знаеш.

Тогава не разбирах, че съществуват разлики в мисленето на богатия и на бедния човек, само че тази книга ми потвърди, че ги има.

Ако ти си убеден, че животът ти би трябвало да бъде образец за децата ти, а не поредна история за това по какъв начин „ не се получило “.

Ако си подготвен да побеждаваш и да достигаш свотие цели, бъди в мощно положение – отдели 10 секунди да свалиш тази книга.

Ще схванеш по какъв начин би трябвало да мислиш и какво би трябвало да правиш, с цел да постигаш задачите си. Ще схванеш по какъв начин да отидеш на ново равнище.

Ще научиш по какъв начин да „ пренастроиш “ мозъка си за това какво не би трябвало да правиш.

Вярвам, че ще постигнеш своето – тъй като ти можеш.

Бел. ред. – името на момичето е заменено, книгата е „ Как вярно да си слагаме цели “ на Иван Зимбицкий.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР