Но изпадналият в битка лидер на торите не успя да

...
Но изпадналият в битка лидер на торите не успя да
Коментари Харесай

Робърт Джерик подаде оставка като министър на имиграцията заради законопроекта за Руанда в огромен удар за Сунак

Но изпадналият в борба водач на торите не съумя да спре протеста на депутатите от дясната страна на партията, които са гневни, че министър председателят избра да не се отхвърля от Европейската спогодба за правата на индивида (ЕКПЧ).

В острото си писмо за овакантяване господин Йенрик сподели на господин Сунак, че не има вяра, че новият законопроект „ ни дава най-хубавите вероятни шансове за триумф ”, с цел да накара полетите до Руанда да излетят.

Твърдолинейният последовател даде ясно да се разбере, че желае да заобиколи Европейски съд по правата на човека – разкривайки, че е „ упорствал за допустимо най-силния ” законопроект, който би сложил „ националните ползи над мощно оспорваните тълкувания на интернационалното право ”.

Лейбъристите споделиха, че последната „ безредна глава ” от вътрешните битки на торите демонстрира за какво е време за промяна на властта. Либералдемократите споделиха, че господин Сунак е изгубил надзор над държавното управление, защото още един министър „ бяга от този потъващ транспортен съд “. цялостна лой ” репресии против Европейски съд по правата на човека и умерени депутати от груп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР