Но избирателните секции и на двете места бяха отворени в

...
Но избирателните секции и на двете места бяха отворени в
Коментари Харесай

Местните избори в Кингсууд и Уелингбъро се затварят, тъй като лейбъристите се надяват да нанесат двойно поражение на Риши Сунак

Но изборните секции и на двете места бяха отворени в същия ден, когато стопанската система на Обединеното кралство публично влезе в криза, поставяйки под въпрос обещанието на господин Сунак да разгръщане на стопанската система и даване на лейбъристите на линията на офанзива на „ рецесията на Риши “.

Въпреки това Лейбъристката партия търпи лични проблеми след неуспехите към нейния претендент на междинните избори в Рочдейл, които се организират по-късно този месец.

Консерваторите персонално признаха, че партията им е готова за провали и на двата междинни избора поради събитията, при които господин Боун и господин Скидмор напуснаха Народното събрание.

Политика: Гласовете се преброяват на междинни избори

Мястото на Уелингбъро, което торите сега държат с болшинство от 18 540 гласа, беше освободено, откакто господин Боун беше открит от Народното събрание, че е подложил член на личния състав на тормоз и полово принуждение - обвинявания, които той отхвърли.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР