Но има и четири зодии, които ще имат проблеми през

...
Но има и четири зодии, които ще имат проблеми през
Коментари Харесай

Предсказанията на Павел Глоба за март 2018 г.

Но има и четири зодии, които ще имат проблеми през първия пролетен месец на годината. Това се споделя в прогнозата на Павел Глоба, оповестява "Известия ".

Според известния астролог, проблеми ще зародят за родените под знаците на Лъв , Стрелец, Козирог и Близнаци .

"За да преминат през този комплициран интервал без основни загуби, Близнаците би трябвало да си построят проект за бъдещето, само че стъпил на действителни основи, а не на измислени достижения.
Лъвовете пък би трябвало да помнят, че всеки човек самичък си основава настроението и да бъдат оптимисти, макар че ще им се коства, че целият свят е против тях ", споделя Глоба.

Според него, за родените под знака Стрелец проблематичен ще е края на месеца, до момента в който първоначално всичко ще се развива обикновено. А родените под знака Козирог не би трябвало да обръщат съществено внимание на мнението на хората към тях. Но не трябва и да подценяват моралните правила на своето общество.

Публикуваната преди три месеца цяла прогноза на Павел Глоба за 2018 година като цяло е оптимистична. Той не чака "апокалиптични събития и страшни земетресения " в света. Но пък показва,че ще има увеличение на черния пиар и усилване на опълчването сред другите страни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР