Но емоционалните триумфи на романа на Уокър и вълнуващата му

...
Но емоционалните триумфи на романа на Уокър и вълнуващата му
Коментари Харесай

Преглед на филма: „Цветът лилав“ е вълнуващ мюзикъл за голям екран, задвижван от зрелищния си актьорски състав

Но прочувствените триумфи на романа на Уокър и вълнуващата му респект към силата на чернокожите дами се поддават на типа на максималистичния театър на ослепителната акомодация на Bazawule. Трагедията, открита в „ Цветът виолетов “, прави последното му издание още по-възбуждащо.

Все още може да бъде неуместна композиция и, сходно на кино лентата на Спилбърг, не всички тонални промени работят в тази версия на „ Цветът виолетов “. Но облагата е голяма, както и вълнуващите осъществявания в центъра на кино лентата.

Барино, който през 2007 година пое ролята на Бродуей, играе Сели със сурова сантименталност. В началните подиуми на кино лентата тя е определена от Мистър (Колман Доминго) за негова брачна половинка, макар че ролята й в неговия разпилян, нестабилен дом е доста по-близка до слугиня.

Животът с Мистър, който постоянно я бие, е призрачен сън. Това, че Доминго е в положение да изиграе подобен непоносим, нечовечен персонаж и все пак да откри фини нотки на нараненост и в последна сметка възмездие в Мистър, е удостоверение з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР