Но десните фракции в рамките на торите искат това да

...
Но десните фракции в рамките на торите искат това да
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър атакува фарса на торите относно законопроекта за Руанда - тъй като Риши Сунак настоява, че планът за малки лодки ще проработи

Но десните фракции в границите на торите желаят това да стигне даже по-далеч, като някои заплашват да гласоподават срещу законопроектът, в случай че по-строгите промени, които желаят, не бъдат признати.

Политика онлайн: Стармър се отхвърля от хули в рецензиите на проекта за Руанда

Говорейки на въпросите на министър-председателя (PMQs) малко преди второто денят на спор по законодателството стартира, водачът на лейбъристите съпостави торите със „ стотици плешиви мъже, които стържат единствено един строшен гребен “. " от тези на неговите лични пейки.

" Това е толкоз жалка нелепост, " сподели сър Кеир, добавяйки: " Ако министър-председателят не може даже да убеди личните си депутати, коства си да го подкрепим... за какво, за бога, някой различен би трябвало да мисли по друг метод? "

Но господин Сунак остана зад новото си законодателство, макар че се сблъска с протести от десните фракции на неговата партия, като сподели на Commons: „ Аз съм безусловно уверен, че проектът, който имаме, ще проработи, безусловно уб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР