Но демократите смятат, че двете теми нямат връзка, особено когато

...
Но демократите смятат, че двете теми нямат връзка, особено когато
Коментари Харесай

Демократите в Сената се възмущават, тъй като републиканците се стремят да обвържат финансирането на Украйна със сигурността на границата

Но демократите считат, че двете тематики нямат връзка, изключително когато Украйна е изправена пред решителен миг от войната. Сенатор Крис Мърфи (D-CT), след диалог със сенатор Сюзън Колинс (R-ME), сподели пред кореспонденти, че е отчаян от групирането на два несвързани казуса, когато сигурността на Украйна е била застрашена.

„ Мисля, че неуместно е републиканците да разрешат на Владимир Путин да марширува в Украйна и може би в останалата част на Европа, в случай че не можем да разгадаем изцяло обособен политически въпрос “, сподели господин Мърфи пред кореспонденти във вторник.

„ Мисля, че бяхме подготвени да дадем доста в тези диалози. Излезли сме от (традиционната) зона на комфорт за демократите. В един миг републиканците ще би трябвало да кажат „ да “, сподели господин Мърфи.

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън на една от първите си конференции сподели пред кореспонденти предишния месец, че желае да обвърже наредбите за сигурност на границата с помощта за Украйна.

Помощта за Укра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР