НКП на Левски поиска оставката на изпълнителния директор на клуба

...
НКП на Левски поиска оставката на изпълнителния директор на клуба
Коментари Харесай

НКП на Левски поиска оставката на изпълнителния директор на сините, изтъкна няколко причини

НКП на Левски изиска оставката на изпълнителния шеф на клуба Красимир Иванов. Феновете не го желаят в клуба, защото съгласно тях той не пази ползите на отбора от " Герена ". Една от причинита е, че е отказал да пази правото пред БФС " сините " да домакинстват на личния си стадион в мачовете с " ребрандирания тим от с. Микре ".

Ето какво пишат от НКП (текстът е без редакторска намеса):

" Левскари, поради следващото организационно неразбирателство, на което ставаме очевидци, а някои от нас са и непосредствено пострадали, настояваме за незабавната оставка на изпълнителния шеф на ПФК " Левски " господин Красимир Иванов.

Още предходната седмица Националният клуб на последователите предизвести за вероятните неуредици с билетите за мача с тима от Черна Гора. За страдание прогнозата ни се сбъдна и гаврата стана факт.

Ние поддържаме вековния клуб безусловно и поставяме неимоверни старания, с цел да бъдем на всеки мач, на всеки стадион, през всеки сезон. На този декор поносим години наред чиновническо безхаберие и надменност от чиновниците в клуба, които вършат всико друго, само че не извършват една от главните си функционалности - да бъдат в услуга, да улесняват и да ОБСЛУЖВАТ последователите.

Ние не одобряваме оправданията, че клубът хазаин не е изпратил билетите в период. Хората, които ще пътуват за мача не се интересуват от този факт. Това, което ги интересува, отвън играта на терена, е оптимално улеснено пътешестване и престояване в Черна Гора. Напротив - пътуването предващава да се трансформира в призрачен сън още преди да е почнало. Днес голям брой левскари се отхвърлиха да тръгнат за Черна гора и " изгоряха " със своите резервации за хотели, тъй като не знаят какво ще се случи с билетите им за мача и не желаят да си предизвикват предстоящите кошмарни сюжети по границите.

На фона на това в ПФК " Левски " стана норма всеки неуспех да се оправдава с външни фактори. Намираме, че има безучастие от страна на служителите в нашия клуб, за което би трябвало да се понесе отговорност.

Ето още някои от ембематичните издънки на господин Иванов, които са мотив да желаяме оставката му:

В продължение на цялостен сезон той показваше липса на професионализъм като не защитаваше ползите на ПФК " Левски " и неговите последователи, а целеустремено създаваше интриги в левскарската общественост.

След обнадеждаващото идване на млад експерт, който трябваше да смени несменяемия господин Баждеков, господин Иванов бързо вкара в ред заблудилите се с оптимизъм Левскари.

Първото грандиозно проявяване на уменията му беше артистичното зрелище при нелепото мятане на акции от страна мажоритарния притежател на клуба. Тогава в серия изявленията, господин Иванов упрекна последователите на " Левски " като главен провинен за проблемите от левия бек до глобалново стопляне. Апогеят на този епизод беше организирането на дейното мероприятие в зала " Универсиада ", което го подари с прелестен псевдоним.

На него, господин Иванов се опита да настрои последователите един против различен, само че типично за него се провали.

В последна сметка очевидно този формат доста му хареса и той реши да усъвършенства метода си на другарство, организирайки онлайн " Универсиада " в Правец.

На нея уредниците впечатлиха Левскарската общественост като съумяха да заобиколят болшинството от заложените въпроси, които търсеха отговор дали някой ще понесе отговорност за трагичните събития в " Левски " през миналия сезон.

За сметка на това се направи коментар на всички въпроси свързани с " пречещите " на клуба последователи. Всичко това щеше бъде елементарно преглътнато от нас, само че за жалост това е единствено черешката на отблъскващата торта.

Г-н Иванов непосредствено отхвърли да пази ползите на клуба, симулирайки активност с незначителни заявления.

Говорим за отхвърли на ПФК " Левски " да пази правото си пред БФС да семейства на личния си стадион в мачовете с ребрандирания тим от с. Микре.

Говорим за отхвърли на ПФК " Левски " да пази ползите си в правенето на футболния календар, който целеустремено ощетяваше тима и неговите последователи.

Говорим за отхвърли на ПФК " Левски " да работи съответно, когато от БФС за следващ път се подиграха с нас в аферата с " баража ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР