НКЖИ е внесла инвестиционно намерение, с което ще превърне част

...
НКЖИ е внесла инвестиционно намерение, с което ще превърне част
Коментари Харесай

НКЖИ прави депо за жп отпадъци в гарата на пловдивско село

НКЖИ е внесла капиталово желание, с което ще трансформира част от имота на жп гара Крумово в хранилище за боклуци. От железопътната компания са пуснали към Регионална инспекция за опазване на околната среда съобщение за желанието си в имота на гарата, който от над 20 дка.

В него ще се направи складова база, в която ще се съхраняват бракуваните елементи от жп ремонтите. В претекстовете е записано, че със започването на рехабилитация и рационализация на контактната мрежа по жп възел Пловдив, който обгръща линиите - Разпределителна–Тракия, Тракия-Скутаре, Пловдив Разпределителна–Крумово, сектора по осма линия Оризово–Михайлово и сектора по първа линия Септември–Белово, се генерират огромни количества материали – нови, втора ръка и бракувани, медни и стоманени боклуци.

С построяването на складовата база ще бъдат надеждно съхранени и в сходство с програмата за ръководство на дейностите по боклуци на НКЖИ.

Инвестиционният план планува създаване на закрит склад за краткотрайно предпазване на боклуци от цветни и черни метали, излязло от приложимост електронно и електрическо съоръжение, акумулаторни акумулатори и отработени масла. Също по този начин закрит склад за нови материали за създаване на контактната мрежа, покрита бетонова площадка за краткотрайно запазване на бракувани, излезли от приложимост трансформатори и четири открити бетонови площадки.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР