Низвергнатият за дълго в Левски Анте Блажевич вдигна пищна сватба,

...
Низвергнатият за дълго в Левски Анте Блажевич вдигна пищна сватба,
Коментари Харесай

Играч на Левски се жени, докато в първенството ври и кипи

Низвергнатият за дълго в Левски Анте Блажевич подвигна обилна женитба, преди тимът му играеше с Лудогорец, написа България Днес. Той се ожени за красивата си половинка Дорис в Хърватия.

Церемонията бе в петък. Заради нея бранителят получи позволение от " синьото " управление да се прибере в родината си за няколко дни.

Сватбата бе в градче наоколо до Загреб. Влюбените си споделиха " да " в черква на няколко века. Придвижваха се с ретро автомобил, особено нает за случая. След това купонът продължи до ранни зори в първокласен хотел. Имаше доста танци и забавление, а най-дейни бяха младоженците.

Приятелите им ги изненадаха с факли и фойерверки пред заведението.

Дорис смени два тоалета за огромния си ден. По време на церемонията бе с красива дълга рокля като на принцеса. Допълваше я с гальовен воал. В късните часове булката се премени в секси къса рокля, която наблягаше страхотните й форми.

Анте Блажевич дойде на " Герена " Дорис и Блажевич са дружно от над 8 години. Сгодиха се преди към две. Футболистът предлага брак на обичаната в Дубровник. Младата дама е фитнес инструктор. Освен това изготвя проекти за здравословно хранене. Завършила е кинезиология, което й оказва помощ в работата. Чувства се чудесно в София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР