Низвергнатият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи наскоро е отхвърлил две

...
Низвергнатият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи наскоро е отхвърлил две
Коментари Харесай

Бонучи отказал две оферти от чужбина

Низвергнатият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи неотдавна е отхвърлил две предложения от чужбина, оповестява Николо Скира. Едната е била от Фенербахче, а другата - от саудитски клуб. Намерението на 36-годишния бранител било да остане в “Старата госпожа ” и в последната година от контракта си с тима, само че при новите условия той бил подготвен да премине в различен италиански отбор.

Междувременно, “Гадзета дело спорт ” написа, че Бонучи е споделил пред свои другари, че е бил шокиран от решението на Ювентус да го сложи в трансферната листа. Той обаче бил неотстъпчив в решението си да продължи да играе за тима. Така опитният защитник ще се яви в понеделник на “Континаса ” и ще тренира независимо, макар че не е част от състава, който ще потегли за американското турне.

От “Калчо и Финанца ” пък припомнят, че Бонучи е измежду най-скъпоплатените играчи на “бианконерите ” с чиста заплата от 6,5 млн. евро на сезон. Само двама футболисти тежат повече на клубния бюджет, като става въпрос за Душан Влахович и Федерико Киеза.

 

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР