Нийл Мани трябваше да се завърне в клетката този уикенд

...
Нийл Мани трябваше да се завърне в клетката този уикенд
Коментари Харесай

Боец отпадна от картата на UFC Fight Night 152 заради допинг

Нийл Мани трябваше да се завърне в клетката този уикенд и да се бие против Висенте Луке, само че това няма да се случи, тъй като Мани е хванат от USADA и се отдръпна от събитието. Нийл пусна изказване в обществените мрежи и ето какво сподели:
View this post on Instagram
A post shared by Neil Magny (@neil_magny170) on May 14, 2019 at 3:23pm PDT

"Както доста от вас знаят, аз се отдръпнах от борбата си с Висенте Луке, която трябваше да се организира този уикенд. Искам да му се извиня, тъй като знам какъв брой е мъчно да загубиш конкурент дни преди борбата. През цялата си кариера съм бил транспарантен и не се опасявам от това да кажа истината. На 11 май получих имейл от USADA, в който ми споделиха, че съм се провалил на допинг тест. В момента подпомагам на USADA, с цел да разберем по какъв начин моята проба, която съм дал на 5 май се е оказала позитивна. Знам, че без подозрение съм правил всичко по стандартите на USADA. Благодаря на всички почитатели и ви убеждавам, че не съм ви разочаровал. "

В последната си борба Мани загуби от Сантиаго Понсинибио през ноември предходната година, а преди тази загуба беше в серия от 2 следващи победи.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР