Нияд си изсипа боклука в краката на швейцарските посланици Опитът

...
Нияд си изсипа боклука в краката на швейцарските посланици Опитът
Коментари Харесай

Глоба за Ният, който изсипа боклук в краката на посланиците

Нияд си изсипа боклука в краката на швейцарските посланици

Опитът за „ боклуджийски протест ” на Ният Мурат от „ Столипиново ” приключи с санкция от 50 лв.. Марица.бг напомня, че през вчерашния ден той изсипа демонстративно кофа със боклук до портала на детска градина „ Лилия ” пред очите на постоянно усмихнатите швейцарски посланици.

„ Чиновник от „ Чистота ” ме извика е ми написа санкцията! Защо? ”, попита Ният, който изясни дейностите си през вчерашния ден като импровизиран митинг срещу това, че кварталът му е замърсен. Той даже сподели на Марица.бг отводнителна шахта, покрита с мукава, която той и другите от махалата създали. „ Иначе ще потънеш до кръста ”, изясни тогава той.

Г-н Мурат изясни, че отива да заплати санкцията си.

„ Фишът е формиран и връчен фиш по член 23, алинея 1, точка 4 от Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Пловдив ”, обясниха от Оперативна програма „ Чистота ”. И добявят: „ Нарушителят Ният Мурад призна, че живее в противозаконна къща и в никакъв случай не е плащал налози и такса-смет ”.

„ В пространството на противозаконни обекти няма инфраструктура, подобаваща за обслужването на контейнерите за битови боклуци “, разяснява шефът на Оперативна програма „ Чистота “ Иван Стоянов.

Той акцентира, че „ Столипиново “ е единственият пловдивски квартал, в който едрогабаритна почистваща техника работи даже в събота и неделя и се прави всекидневна стерилизация на съдовете за боклук. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР