Ния Петрова, победител в петия сезон на Гласът на България“,

...
Ния Петрова, победител в петия сезон на Гласът на България“,
Коментари Харесай

Есил Дюран и Михаела Филева ще пеят на София Прайд 2023


Ния Петрова, победител в петия сезон на „ Гласът на България “, също ще бъде част от концерта

Поп-фолк дивата Есил Дюран и кралицата на българската поп сцена Михаела Филева ще се качат на сцената на София Прайд 2023. Двете певици ще бъдат част от звездния концерт на най-голямото шествие за равни права в България, което ще се организира на 17-и юни от 16 часа пред паметника в Княжеската градина.

В концерта на София Прайд 2023 ще се включи и огромният победител от петия сезон на „ Гласът на България “ - Ния Петрова, която през годините се трансформира в едно от най-разпознаваемите лица на българската ъндърграунд сцена. 

„ Сцената на София Прайд събира всички в разликата си и наличието на Есил Дюран, Михаела Филева и Ния Петрова е образец по тази причина. За поредна година ще обединим общността си дружно с едни от най-популярните актьори на българската музикална сцена. Прайд е митинг - за правото да имаме фамилии и да водим заслужен живот в България. Ако тези тематики са значими за вас или желаете да подкрепите околните си ЛГБТИ хора, ще ви чакаме на 17-и юни в 14 часа пред паметника в Княжеската градина “, показа Симеон Василев от фондация GLAS.

София Прайд се провежда от фондация GLAS, взаимно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР