Ния-Косара сподели в Преди обед“ емоциите си след напускането на

...
Ния-Косара сподели в Преди обед“ емоциите си след напускането на
Коментари Харесай

Ния-Косара след Ергенът: Да живееш с 20 жени е ужасно!

Ния-Косара показа в " Преди обед “ страстите си след напускането на сантименталното риалити " Ергенът ".

" Виктор се разплака, когато се разделяхме, тъй като работя по-емоционално на хората. Той е прелестен човек, доста го одобрявам и почитам! Не съм била влюбена в него, тъй като изолацията ми подейства и мислех повече за себе си, гледах да се изолирам от останалите. Записах се за присъединяване най-много поради обществения опит. На 21 години съм и може да научиш доста от подобен формат “ – призна Ния-Косара пред Сашо Кадиев.

" До влизането си в " Ергенът " не се смятах за прочувствено умна, тъй като бях доста последна, черно-бяла. Там обаче се научих да уравновесявам страстите. Да живееш с 20 дами е извънредно! Крещят, плачат, храната не им харесвала, косата, грима – всичко това те натоварва. Имало е дни, в които не мога да претърпявам нито една от тях. Сега сме си близки с съвсем всички. Няма кавги и дразги сред нас, просто с някои не се виждаме “ – показа младата дама, която работи като PR за прочут фешън бранд.

Тя добави, че не се сърди на Ева, която получи бяла роза и по този начин получи право да я измести от среща с Виктор.

" Във визитката признах, че тревожа мъжете, тъй като по време на фотосите бях афектирана от последната си връзка. Бившият ми другар сподели, че го е боязън от мен. Да, аз съм си сложен темперамент, само че работя върху себе си доста интензивно “ – призна Ния-Косара.

" Имам си сериозна почитател база. Дори едно момче ми писа, че ми вижда простора и към този момент съм изплашена, дърпам завесите... Не съм обвързана. Живея сама, само че откогато не можах да си закача пердетата, тъй като даже и със стол не стигам, си споделих " Да, би трябвало мъж “ – показа Ния, която е приключила Националното музикално учебно заведение с профил " Поп и джаз пеене “.

Тя е основала своя авторска ария, само че счита, че е рано да я показа пред аудитория. Любимата й българска певица е Мария Илиева, а от непознатите – Ета Джеймс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР