Ния-Косара е от момичетата, за които важи приказката тихите води

...
Ния-Косара е от момичетата, за които важи приказката тихите води
Коментари Харесай

"Надявам се, че се шегуваш, куч*о": Ния-Косара шокира с обидни думи

Ния-Косара е от девойките, за които важи приказката " тихите води са най-дълбоки ". Хем е безмълвна и скромна, хем е секси и се включва в някои от разправиите сред девойките. Виктор Стоянов пък е от мъжете, които желаят да са джентълмени, само че от време на време прекомерно благото държание не се харесва.

Ния сама му сподели това по време на една от срещите им, което значи, че очевидно си пада по по-лоши момчета. От тях нормално боли глава, само че нещо ни подсказва, че Ния желае разтърсваща обич, а не да чува непрекъснато " доста благо ". Последното фото в Instagraм на мацката демонстрира, че си пада по високи скорости и първокласни коли. По-интересно е посланието към фотографията, което звучи по този начин: " Надявам се, че се шегуваш, куч*о ".

Виж още: Лукс за 38 хиляди евро с частни плаж и остров! Ето тук подвигат кавги девойките от " Ергенът "

Не е ясно към кого са отправени тези думи, само че и няма никакво значение. Дано единствено не са ориентирани към Алекс Гърдева, тъй като тя не би се поколебала да ѝ отвърне уместно. Проблемът обаче е, че Ния-Косара за момента е в тима на Дениз Хайрула, а той е с повече девойки. Дружките на Алекс отпадат една след друга, а наши източници потвърдиха, че връзките сред психоложката и Блажка също ще претърпят сериозен провал.

Виж още: Счупен нос, магия, опиати, ходжа... Сапунката сред Теди Александрова и Емрах продължава! 

Изображение: https://www.instagram.com/niakosara/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР