Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир

...
Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир
Коментари Харесай

Рейтингът на Путин се вдигна до 81 на сто

Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин се е нараснало с 1 % и е 81%. Същевременно 82% от руснаците считат, че той работи добре. Това демонстрират резултатите от изследване на Фондация “Обществено мнение ”, извършено от 21 до 23 юни измежду 1500 руснаци.

“Доверие към Владимир Путин показват 81% от руснаците (увеличение с 1 % за седмица). Също по този начин болшинството от популацията - 82% (отново нарастване с 1 процент) са уверени, че той се оправя добре с работата си като държавен глава ”, се отбелязва в известието за изследването.

Положителна оценка на работата на държавното управление дават 57% от интервюираните (в този индикатор няма промяна). 61% считат, че министър-председателят Михаил Мишустин работи добре, което е нарастване с три процентни пункта.

Нивото на поддръжка за ръководещата партия “Единна Русия ” е 49 на 100 (увеличение с 1 процент), за Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) - 8% (без променя), за Либерално-демократическата партия (ЛДПР) - 9% (увеличение с 1 процент), за “Справедлива Русия - за истината ” - 3% (без променя), за “Нови хора ” - 4% (увеличение с 1 процент).

Премиерите на Унгария и на Италия - Виктор Орбан и Джорджа Мелони демонстрираха друго мнение от сътрудниците си в Европейския съвет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР