Нивото е много близко и всеки може да победи в

...
Нивото е много близко и всеки може да победи в
Коментари Харесай

Вердаско: В София всеки може да победи дори и непоставен

Нивото е доста близко и всеки може да победи в „ София оупън “, даже и непоставен – разгласи испанската звезда Фернандо Вердаско. – Трудно е да се предскаже. Затова пристигнах 4-5 дни по рано, с цел да се приготвя. И да имам късмет да печеля.
Бившият? 16 в международния тенис е притежател на 15 трофеи, а през предходната година отпразнува своята победа? 500 в тура.
Вердаско е у нас за първи път, въпреки че повече от 10 години го свързва другарство с Григор Димитров. „ Няколко пъти сме играли един против различен – разкрива испанецът пред Нова ТВ. – А в Лас Вегас преди 10 години се подготвяхме дружно с фитнес инструктора на Андре Агаси в Лас Вегас. Григор е добър другар. “
И въпреки че първата ни ракета ще пропусне шампионата в „ Арена Армеец “, у нас идва съзвездие от тенисисти. Българската аудитория ще види 7 състезатели от топ 30 на света. Сред тях са носителят на 3 трофеи от Големия шлем Стан Вавринка (Швейцария), Гаел Монфис (Франция), Роберто Баутиста Агут (Испания), както и младите звезди от последните шампионати Стефанос Циципас (Гърция), както и руснаците Карен Хачанов и Данийл Медведев.
Жребият ще бъде теглен в събота от 15 часа в „ Арена Армеец “, а първите мачове от квалификациите са в неделя.

Игра за почитатели

Пътуване до Дубай е огромната премия

Пътуване до Дубай е огромната премия за почитателите на шампионата „ София оупън “. Всеки собственик на билет може да посети щанда в „ Арена Армеец “ на Dubai Duty Free, главен спонсор на конкуренцията, и да се включи в играта. Победителят ще получи два самолетни билета до Дубай, 4 нощувки в петзвезден хотел, ваучери за извършване на покупки на стойност 300 евро, както и два ВИП билета за четвъртфиналите, полуфиналите и финалите на едноименния мъжки шампионат от серии АТП (28 февруари- 2 март).
В Дубай присъединяване е удостоверил легендата Роджър Федерер, както и част от звездите на „ София оупън “.
Победителят в играта през 2018-а бе Ради Кокудев, а името му бе изтеглено от първенеца на двойки Робин Хаасе (Холандия).

От 25 февруари

Григор се връща за шампионата в Акапулко

Григор Димитров ще се върне на корта за шампионата в Акапулко от 25 февруари. Българинът трябваше да играе в Ротердам след седмица, само че отхвърли конкуренцията поради контузия. След втория медицински обзор хасковлията е бил посъветван да си даде по-дълга отмора поради инфектиране на сухожилие на рамото.

В Акапулко се чака огромна конкуренция. За конкуренцията са декларирани Рафаел Надал, Стан Вавринка, Ник Кирьос, Джон Иснър, Кевин Андерсън, а първенецът от 2018-а Хуан Мартин дел Потро ще получи „ уайлд кард “ и ще играе, в случай че физическото му положение разреши. Димитров също е триумфирал в шампионата – през 2014-а.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР