Нивата на обезщетения са твърде ниски, тъй като ищците не

...
Нивата на обезщетения са твърде ниски, тъй като ищците не
Коментари Харесай

Депутатите откриват, че обезщетенията за DWP са „твърде ниски“ с хора, които не могат да си позволят ежедневните разходи за живот

Нивата на компенсации са прекомерно ниски, защото ищците не могат да си разрешат ежедневните разноски за живот, съгласно изобличителни доказателства, дадени на депутатите.

В отчет, оповестен през днешния ден, Комитетът по труда и пенсиите акцентира възходящото търсене на хранителни банки измежду тези, които получават компенсации през последните години. Дълговата щедрост StepChange сподели на депутатите, че 50% от нейните клиенти с „ негативен бюджет “ – където приходът им е по-малък от главните разноски – получават повсеместен заем.

Те също откриха, че ниските равнища на поддръжка, получавана от хората с увреждания, имат „ негативно влияние върху физическото и психическото здраве, което от своя страна може да повлияе на способността им да работят “. Това идва, когато Риши Сунак заплашва да изтръгне компенсации, с цел да заплати за унищожаване на националното обезпечаване в обезверен избирателен трик, с цел да обърне мрачното положение на торите.

Но след едногодишно следствие Комитетът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР