Niubility B20 е създаден да удовлетвори нуждите на градските любители

...
Коментари Харесай

Niubility B20 - градски е-велосипед на достъпна цена


Niubility B20 е основан да удовлетвори потребностите на градските фенове на е-велосипеди

Електрически велосипед или тротинетка? Мнозина са изправени пред този избор в миг, когато пазарът предлага богат избор от електрически возила, а еко-манията превзема от ден на ден запалянковци. Възможността да карате с педали ще наклони везните в интерес на велосипеда, в случай че желаете да поддържате добра спортна форма.

На пазара в този момент е наличен преференциален като цена електрически велосипед на компанията Niubility, позната с необятната си гама е-скутери и колела. Моделът се нарежда като градски е-велосипед с доста конкурентна цена – сега се оферират лимитирани бройки, останали на склад, за 569,99 евро с ваучър за отстъпка F7WQ68 в онлайн магазина Gogobest (първоначалната цена на модела беше 899,99 евро).

Niubility B20 има 20-инчови гуми и здрава структура от алуминиева сплав

След бърз обзор на техническите характерности, можем да изтъкнем няколко преимущества на B20 – той е сгъваем за комфортно преместване и предпазване, има относително огромен пробег от 50 км с едно зареждане на батерията, здрава структура от алуминиева сплав, 6-степенна скоростна кутия Shimano и механични дискови спирачки на двете колела за сигурност на пътя.

Да разгледаме по-подробно модела. се задвижва от 350W безчетков мотор, който обезпечава оптималната скорост от 25 километра в час, която е изцяло съгласно стандартите в този ценови клас. Велосипедът е кадърен да поеме товар с тегло до 120 кг и да изкачва скатове с надолнище до 12° градуса в електрически режим, като тук несъмнено може да се желае повече.

В сгънато положение Niubility B20 с тегло 20 кг е по-удобен за преместване и предпазване

Както към този момент казахме, моделът е оборудван с 6-степенна скоростна кутия Shimano и 6-степенна верига KMC и това потвърдено в практиката марково съоръжение безспорно го слага високо в класацията. Важен миг е съществуването на бутон за електрически старт, ситуиран вдясно на кормилото, което е преимущество по отношение на други модели.

разполага със солидни 20-инчови гуми и здрава рамка от алуминиева сплав, която защищава и батерията от външни въздействия. Моделът има рейтинг на отбрана от прахуляк и твърди частици IP6, който се приема за задоволителен за градски е-велосипед. Някои ревюта на модела показват като прочут минус неналичието на усъвършенствана амортисьорна система.

Електрическият велосипед Niubility B20 е наличен в два цвята – черен и бял

Безопасността е обезпечена от съществуването на механични дискови спирачки на всяко колело, както и от LED лампа за нощно каране и рефрактор откъм гърба. За по-голямо улеснение седлото може да се контролира по височина в диапазон до 10 см.

Батерията е мощна страна на B20. Тя има огромен потенциал 42V/10,4AH и може да обезпечи пробег до 50 км в електрически режим на каране, което е много солидно достижение. Трябва да се има поради, че действителният пробег ще зависи от товара, метода на каране и пътните условия. От друга страна, пробегът може да бъде и по-дълъг, в случай че употребявате педалите в така наречен режим на подкрепяне. Зареждането на батерията лишава сред 4 и 6 часа, което е изцяло задоволително.

С едно зареждане на батерията Niubility B20 изминава до 50 км в електрически режим

Друга мощна страна на B20 е неговата сгъваема структура. Е-велосипедът на Niubility може елементарно да се сгъне до по-малък размер за комфортно преместване – да вземем за пример в багажника на колата – и предпазване в лимитирано пространство. Това е относително лек велосипед с тегло от 21 кг.

И най-после, да обърнем внимание на кормилото, където към този момент споменахме, че има удобен бутон за електрически старт, ситуиран вдясно, и това се смята за преимущество на. В лявата страна е LCD екранът, който демонстрира режима на каране и мощността на мотора, само че не и какъв брой заряд е останал в батерията.

Niubility B20 е кадърен да поеме товар до 120 кг и развива оптималната скорост 25 км/ч

В умозаключение, можем да обобщим, че Niubility B20 е кадърен да задоволи претенциите на купувачи, които търсят устойчив и сигурен е-велосипед за градско каране на налична цена. Моделът има мечтаните характерности като дълъг пробег, постоянна структура и гуми, сгъваем е за елементарно преместване и предпазване.

Можете да поръчате този е-велосипед тук:  –  на цена от 569,99 евро с ваучър за отстъпка F7WQ68 от онлайн магазина Gogobest до привършване на складовите наличности  (при първична цена 899,99 евро). Доставката е от европейски склад в границите на няколко работни дни без в допълнение оскъпяване за транспортни разноски и митнически такси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР