Ница е в групите на Лигата на конеренциите. Орлетата изпуснаха

...
Ница е в групите на Лигата на конеренциите. Орлетата изпуснаха
Коментари Харесай

Ница го направи по трудния начин

Ница е в групите на Лигата на конеренциите. " Орлетата " изпуснаха голям брой чисти положения в реванша от плейофите против Макаби (Тел Авив) и се наложи да играят продължения, само че в тях свръхестествен гол на Алексис Бека-Бека обезпечи успеха с 2:0 и класира френския отбор в груповата фаза. Домакините играха с човек по-малко от 100-ата минута, когато червен картон получи Амин Гуири. 

Ница доминираше и в първата среща, само че загуби злополучно с 0:1. Преди реванша на " Алианц Ривиера " беше показан привлеченият чартърен от Арсенал Никола Пепе. Отборът на Люсиен Фавр притисна противника и поведе в 26-ата минута с гол на Алексис Клод след подаване на Кефрен Тюрам.

През второто полувреме Ница насочи 17 удара към вратата на Даниел Перец, само че не съумя да стигне до попадение. Ситуацията се усложни за домакините след изгонването на Гуири при започване на първото продължение. Въпреки това, френският отбор не искаше да се стига до дузпи. В 113-тата минута Бека-Бека сътвори същински шедьовър и с фалцов изстрел заби топката под гредата за крайното 2:0, което прати Ница в групите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР