Нито веднъж не отстъпихме от нашите позиции и не се

...
Нито веднъж не отстъпихме от нашите позиции и не се
Коментари Харесай

Не влязохме в безпринципни сглобки

Нито един път не отстъпихме от нашите позиции и не се полакомихме да влезем в безпринципни сделки и сглобки, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Сопот, къдуето показа претендентът за кмет Станислав Стоенчев. Честни и открити заставаме да търсим вашата поддръжка, с цел да продължим дружно за положителното на България, за положителното на българския народ и на всеки един от вас, прикани Нинова.
Българска социалистическа партия е останала единствената кардинална и поредна в битката си за добруването на българския народ.
" Моделът на ръководство на ГЕРБ в последите повече от 12 години остава съществена цел за смяна. Този модел мина и към общините, където се сътвориха феодални имения и цели структури за напън върху хората. Това би трябвало да се промени. Ние имаме опит и младост, съчетани с обща цел - за положителното на България и на жителите на всяка община ", безапелационна е Нинова. Подкрепете нашите претенденти, които не са ви лъгали и не са ви подвеждали, прикани тя. /> Кандидатите за кметове и общински съветници на коалиция " Българска социалистическа партия за България " откриха предизборната си акция в доста градове на страната.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg