Нито телевизията, нито социалните мрежи са длъжни да възпитават нашите

...
Нито телевизията, нито социалните мрежи са длъжни да възпитават нашите
Коментари Харесай

Наум Шопов: Нито телевизията, нито социалните мрежи са длъжни да възпитават нашите деца

„ Нито малкия екран, нито обществените мрежи са длъжни да възпитават нашите деца. Нашите деца би трябвало да си ги възпитаваме ние. Смятам, че хората, които имат почитатели в обществените мрежи би трябвало да се стараят да дадат добър образец “, сподели Наум Шопов в предаването „ 120 минути “ по bTV.

" 15 секунди е размерът на наличието в ТикТок, а осем секунди ние имаме опция да си задържим вниманието си върху нещо. Това е голям проблем освен за хората, които се изхранват с това, а и за това, че тези платформи ни възпитават и за нашето всекидневие. Ние и в живота си не можем да отделим доста време на нещо “, добави той.

  " Имаше някои неща в актьорската специалност, които не ми харесваха и взех решение, че медицината ще бъде моето занятие. Кандидатствах, одобриха ме и се записах. Аз приключих с съвсем цялостно отличие ", сподели Шопов.

Той акцентира, че от известно време не се занимава с медицина, само че постоянно го е интересувала единствено хирургията.

" Моите близки бяха удовлетворени, че няма да се занимавам с актьорско майсторство. В последна сметка нещата отново потеглиха в тази посока. Най-важното е да бъдеш благополучен и да не е задължен на дипломата си и на публичното мнение ", добави Шопов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР