Нито Спайдърмен, нито Кинг Конг са героите, които последно изкачиха

...
Нито Спайдърмен, нито Кинг Конг са героите, които последно изкачиха
Коментари Харесай

Поредният връх, който Джаред Лето завладя

Нито Спайдърмен, нито Кинг Конг са героите, които последно изкачиха Empire State Building. Този път е самият Джаред Лето. В четвъртък артистът и музикант съумя да доближи върховете на емблематичния в Манхатън. А повода - с цел да разгласи пред света турнето на своята група Thirty Seconds to Mars.
 Защо на Джаред Лето нещата постоянно му се получават добре
Защо на Джаред Лето нещата постоянно му се получават добре

Актьорът се завърна в музиката с нов албум

Музикалнта обиколка, озаглавена " 2024 Seasons " ще обхване Латинска Америка, Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия, отбелязвайки първото хедлайнерско турне на групата от повече от пет години.

Затова Лето, който е и фронтмен на групата, очевидно е решил, че казусът изисква нещо в действителност огромно - а какво по-голямо от Empire State Building.

" Сградата е доказателство за всички неща, които могат да бъдат направени в света, в случай че вложим мозъка си в тях. Това е и вдъхновението зад най-новия ни албум It`s The End Of The World But It`s A Beautiful Day ", споделя Джаред Лето в скорошно изказване.

51-годишният е разпален катерач, само че изкачването на небостъргача е в действителност голямо достижение за него и сбъдната фантазия. " Направих го. Жив съм. Стигнах до върха. А изненадата бе майка ми, която седеше на прозореца на 80-ия етаж и ме наблюдавше ", сподели Лето пред Today.

Той е първият човек, изкачил се законно на върха на Empire State Building, потвърдиха чиновници на постройката.
 Джаред Лето и Бюти Тет Тин - имат ли връзка артистът и моделът
Коя е Бюти - дамата, с която излиза Джаред Лето

Малкото, което се знае за персоналния живот на артиста

Турнето на Thirty Seconds to Mars стартира на 15 март в Буенос Айрес. След Южна Америка, групата ще свири в Европа и Северна Америка, преди да приключи в Нова Зеландия през септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР