Нито съм в позиция да предлагам посланически пост, нито съм

...
Нито съм в позиция да предлагам посланически пост, нито съм
Коментари Харесай

Борисов: Нито съм в позиция да назначавам посланици, нито съм звънял на прокурори

Нито съм в позиция да предлагам посланически пост, нито съм се обаждал на прокурори във връзка с Иван Гешев. Това съобщи Бойко Борисов след изказването на основния прокурор, в което съобщи, че е получил завоалирано предложение да стане дипломат на Израел или Турция, като му е казано, че то идва от Борисов.
Прочетете още
„ Не чух нито името на Христо Иванов, Асен Василев, Кирил Петков, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ или който и да е било различен. Чух единствено, че аз съм му отговорен.  Като какъв и в каква позиция ще предложа аз посланически пост, нито съм приказвал, нито на прокурор съм приказвал, с изключение на да изразя състрадание към фамилията му, тъй като този който си разреши да плаши семейство той е отпадък. А да наречеш избраниците на народа боклук… това какво е? Назначенията на посланици се утвърждават и подписват от президента Румен Радев, нямам по какъв начин да стане това. Сега съм уверен, че законите, които казахме, че ще приемем би трябвало да бъдат признати, Убеден съм, че има сили, които се задействаха със страшна мощ, откакто видяха опция да се сформира държавно управление ”, разяснява Борисов.

Той още веднъж изрично съобщи, че къща в Барселона няма и няма от какво да се тормози.

„ Казали  сме същото, което и всички останали партии, само че за какво се озлобява към нас нямам никаква визия. Нито в едно от неговите изявления не съм се разпознал. Ако е правилно всичко това, то делата против мен трябваше да бъдат прекъснати от дълго време ”, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР