„Нито съм размахвал пистолет, нито съм бивше ченге. Обиждаха ме.

...
„Нито съм размахвал пистолет, нито съм бивше ченге. Обиждаха ме.
Коментари Харесай

Обвиненият от „Кършияка“: Нито съм размахвал пистолет, нито ...

„ Нито съм размахвал револвер, нито съм бивше ченге. Обиждаха ме. Това, което те настояват не е истина “. Това сподели пред „ Марица “ пенсионерът Тодор Несторов във връзка случката в „ Кършияка “, за която ви информирахме по-рано през днешния ден, и обвиняванията, че е извадил оръжие.

Пловдивчанинът живее в „ Кършияка “, директно до мястото, където младото семейство паркирали колата си, с цел да смъкват багажа.

„ Момчето, което се оказа студент по медицина, влезе в неразрешена улица. Там се прави и ремонт. Спря и стартира да разтоварва багажа. Отидох до него и му споделих най-културно, че тъкмо тук не може да спре, тъй като се прави ремонт и ще пречи. Целта ми не беше забележка, а да го предупредя, тъй като в случай че дойдат служители на реда могат да го глобят и така нататък Той обаче реагира с обиди: „ Ти ли ще ми кажеш къде ще спра? Гледай си работата, стар пе***ст “. Казах му, че съм по-голям от татко му и не му отива да ме наскърбява по този метод “, описа Тодор. Той добави, че след случаката се е прибрал. След малко пристигнали служители на реда, които направили инспекция на сигнала, подаден от фамилията.

„ Аз фактически имам газов револвер, легален. Полицаите ревизираха документите, разрешителното, което имам. Казах им да им дава записите от видеокамерите, с цел да видят какво се случи и че не съм вадил револвер. Те не пожелаха, очевидно разбирайки, че информацията е лъжлива “, разяснява възрастният мъж.

Тодор изясни, че си носи газовият револвер със себе си, като повода е единствено една – бездомни кучета и такива без мотиви, които са нападателни и атакуват.

„ Явно револверът ми се е подавал отдолу под жилетката, момчето го е видяло и по-късно е скалъпена историята, че съм го размахвал “, сподели той.

Пенсионерът изясни, че фамилията не е от Пловдив и че е на квартира тук.

„ Добре пристигнали в нашия град, само че разпоредбите са за всички. Аз не съм ги нарушил. Полицаите схванаха каква е истината. Провериха ми револвера и видяха, че не е стреляно от години с него “, добави Тодор.

За да поддържа изказванията си, той изпрати и видеоклипове, снимани от камерите. На тях се вижда по какъв начин водачът мери с крачки дали ще може да паркира колата си на определеното място. Вижда се и, че мести знак.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР