"Нито съм била на мястото, нито имам представа какво се

...
"Нито съм била на мястото, нито имам представа какво се
Коментари Харесай

Певицата Ариа със странно обяснение за инцидента с Георги Йомов

"Нито съм била на мястото, нито имам визия какво се е случило ". Toва разгласи гаджето на футболиста на ЦСКА Георги Йомов - певицата Ариа.

Тя гостува в предаването "На фокус " по Нова телевизия, където приказва за случая с двама простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София.

Преди дни стана ясно, че бащата на Георги Йомов е стрелял по групата, с която двамата му синове са се спречкали, след което е избягал. Впоследствие 43-годишният Цецко Йомов се съобщи и беше арестуван, като и сега е в ареста. Въпреки това Ариа даде необичайно пояснение, казвайки: "Нямам визия дали е още в ареста. С Георги не разясняваме случилото се ".

"Просто трябваше да отида да взема автомобила на Георги от брат му. Щях да пътувам за присъединяване в Русе. Видях, че имаше полиция и нещо се случва, разпитваха хора. Два часа по-рано братът на Георги ми сподели, че ще ме чака на бензиностанцията и аз отидох да взема колата. Не, Георги не беше там, когато отидох. Наложи се да заставам там няколко часа. Полицаите ми взеха документите, трябваше да очаквам да ме разпитват за нещо, за което нямам визия ", сподели Мария Цветков, която е известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа.

"Нямам визия какво е излязло по медиите ", разяснява още тя.

"С Георги не се видях същата нощ. Отидох бързаща да взема колата и да потегли за Русе. Посрещнаха ме с "Коя сте вие? Защо желаете този автомобил? ". На Георги въобще не му се разяснява тази тематика. От година и половина сме дружно, за първи път ми се случва сходно нещо. Георги е доста възпитано момче, като цяло е супер спокоен, цялото семейство също. Баща му е спокоен човек, занимава се с гълъби. Цялото семейство са извънредно възпитани и интелигентни хора. За година и половина, откогато съм с Георги, не съм чула за някакъв спор ", продължи гаджето на звездата на ЦСКА.

"Не познавам хората, с които е станал случая. Нямам визия защо е станало всичко това. Шокирах се от това, че името ми беше забъркано, стана ми неприятно. Георги също не е доста наясно за какво е този спор. Той също като мен няма нищо общо със случилото се. Георги е един от най-хубавите футболисти ", добави Ариа и сподели, че не е знаела, че бащата на гаджето й има оръжие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР