Нито пък Gwent ще получи порт за конзолата на Nintendo.CD

...
Нито пък Gwent ще получи порт за конзолата на Nintendo.CD
Коментари Харесай

CDPR не планират Switch версия на Thronebreaker

Нито пък Gwent ще получи порт за конзолата на Nintendo.
CD Project RED съобщи публично, че Thronebreaker: The Witcher Tales няма да има версия за Nintendo Switch. Това беше декларирано пред Eurogamer от представител на студиото. Планирани са версии единствено за PC и конзоли. Така че, в случай че чакате версия на играта за Android или iOS, не чакайте такава. Последното ненапълно може би е за удивление, вземайки поради триумфа на друга игра с карти – Hearthstone – която се оказа отлично решение от страна на Blizzard. Определено, в случай че сте почитатели на този вид игри и имате Switch, нямате шанс.

Thronebreaker: The Witcher Tales е сингълплейър разновидността на Gwent и както към този момент знаем ще се предлага за PC само в GOG. Действието на играта се развива преди описаните в трилогията The Witcher събития. Създателите на Thronebreaker ще предложат над 30 часа занимателен геймплей, пленителна история и голям брой вероятни финали.

Thronebreaker: The Witcher Tales излезе през вчерашния ден в GOG, а за конзоли, това ще се случи при започване на декември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР