Нито лев не е платен за калпавия ремонт на жълтите

...
Нито лев не е платен за калпавия ремонт на жълтите
Коментари Харесай

Георги Георгиев СОС: Нито лев не е платен за калпавия ремонт на жълтите павета

" Нито лев не е заплатен за калпавия ремонт на жълтите павета в столицата ", сподели в студиото на bTV ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

В края на предишния месец столичният кмет Йорданка Фандъкова също съобщи, че паветата ще бъдат пренареждани, колкото е належащо, че Столична община не заплаща, до момента в който не получи първокласен артикул.

“Много съм сюрпризиран от това изказване, изключително от представител на държавна институция. Колегата знае доста добре, че, както и той разпорежда на строителни компании, в действителност те носят отговорност за това. Фирмата не се оправя добре “, разяснява Георгиев.

“МРРБ е задължено да прави инспекция, когато има изпълнено строителство и Следствен отдел към окръжна прокуратура би трябвало да си изиска парите. В случая се намесихме отвън рамките на тези общоприети връзки, тъй като беше в интерес на обществото. След инспекцията сме поискали да има цялостен разбор. Очевидно ще се наложи да увеличим периода в границите на 6 месеца, съобщи министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР