Нито като министър, нито сега съм получавал информация, че баща

...
Нито като министър, нито сега съм получавал информация, че баща
Коментари Харесай

Бойко Рашков не знаел за престъпната дейност на Димитрови и познанството им с Живко Коцев

Нито като министър, нито в този момент съм получавал информация, че татко и наследник Димитрови се занимават с незаконна активност, разяснява пред медиите Бойко Рашков, депутат от ПП-ДБ и някогашен министър на вътрешните работи.

07 април 2024, 18:13

„ Епицентър “: Коцев е бил предан на Рашков, самичък изискал да дава показания против Банкова след ареста ѝ

„ Минали са три години от този момент, нито тогава, нито в този момент аз не съм получавал информация, че татко и наследник Димитрови да се занимават с каквато и да е незаконна активност “, сподели Рашков в отговор на въпрос във връзка с персоналните му връзки със Стефан и Марин Димитрови и дали като министър той е знаел за тяхна възможна незаконна активност.

08 април 2024, 20:50

„ Афера “: Нова порция фотоси на пачки, контрабанда, Живко Коцев, Бойко Рашков и едно куче

Рашков изясни, че мотивът за познанството му с Марин Димитров е сигнал, който той е направил при него като министър, обвързван „ с едно остаряло дело против Мирослав Найденов като министър на земеделието в кабинета на Борисов, където е разследван случай за рушвет от 200 хиляди лева, по който главен очевидец се явява някогашният ръководител на фонд „ Земеделие “ Светослав Симеонов “. 

08 април 2024, 15:36

Живко Коцев знаел, че Марин и Стефан Димитрови са контрабандисти, само че поддържал връзки поради преданост към Бойко Рашков

„ Аз не го познавам по различен мотив и в никакъв случай сред нас не е воден диалог и аз не съм проявявал интерес, защото не сме били толкоз близки, с цел да се интересувам с какво се занимава, с кого живее, къде живее и така нататък “, сподели Рашков. Той добави, че няма визия по какъв начин са се срещнали основният секретар Живко Коцев и Димитрови.

Марин и Стефан Димитрови, както и шефът на организация " Митници " Петя Банкова, са арестувани и упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група. Банкова и Стефан Димитров бяха арестувани от съда за непрекъснато в ареста, до момента в който бащата на Стефан Димитров - Марин Димитров, бе откаран в лечебно заведение и разглеждането на мярката му за неотклонение бе отсрочено.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР