Нито една парламентарна група не се притеснява от встъпването на

...
Нито една парламентарна група не се притеснява от встъпването на
Коментари Харесай

Никой в парламента не се притеснявал от партия Петков/Василев

Нито една парламентарна група не се тормози от встъпването на политическата сцена на нов план, движен от министрите Кирил Петков и Асен Василев . Или най-малко мненията, които news.bg съумя да събере, изричат по-скоро успокоение. Не успяхме да прозрем единствено атмосферата в Българска социалистическа партия към този момент.

Ни минимум терзание няма в редиците на Движение за права и свободи от възможен нов политически план, образуван към служебните министри Кирил Петков и Асен Василев . Така в резюме разяснява проблема с предстоящата нова партия ръководителят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Все още сме парламентарна народна власт, нали? Поне по този начин счита Движение за права и свободи. Нека има плурализъм... ", сбит бе водачът на придвижването.
 След два дни Кирил Петков афишира дали ще прави политически план
След два дни Кирил Петков афишира дали ще прави политически план

С Асен Василев сигурно ще бъдем част от смяната, даде обещание той

Не разясня хипотези, сбит бе на от своя страна Филип Станев от " ИТН ". " Ние не знаем, в случай че се появи този политически индивид, за който намеквате и за който може би всички знаем, не знаем той по какъв начин ще бъде насочен в политическото пространство, не знаем каква политическа стратегия изповядва - дясна партия ли ще бъде, лява партия ли ще бъде, някъде в центъра ли ще стои? ", отговори на въпрос на News.bg Станев.

" Ни на йота " обаче не се тормозили в партията на Трифонов от възможния нов състезател на политическия небосвод .

В тези хора виждаме наши съидейници и ще се радваме да работим дружно, отвори вратата към бъдеща колаборация съпредседаетелят на " Демократична България Христо Иванов.

" Гледаме с очакване, без значение в какво качество ще продължат. Гледаме положително, само че те би трябвало да разгласят по какъв начин ще продължат своето присъединяване в публичния и политически живот ", съобщи Иванов. По думите му от " градската десница " не се тормозят от възможен отлив на гласове поради плана на Василев.
 Крум Дончев: Ако Радев поддържа план на Петков и Василев, ще е нож в гърба на Българска социалистическа партия
Крум Дончев: Ако Радев поддържа план на Петков и Василев, ще е нож в гърба на Българска социалистическа партия

Хората не желаят да гледат спектакъл в парламента…

Целенасочен ход на президента Радев, целящ да унищожи така наречен " партии на митинга ". Така дефинира възможния нов политически план пък Тома Биков от ГЕРБ. " Радев желае да ги размени с една нова групировка, която да свърши това, което те не съумяха . Така те ще бъдат доведени до ръба на оцеляването ", проучва националният представител от ГЕРБ.

Припомняме, че и самите Василев и Петков не са изключили разновидността да създадат нова партия, само че към този момент отхвърлят коментар с аргумента, че към момента заемат длъжността служебни министри. Наскоро Петков направи нов намек за бъдещите си планове, като съобщи, че двамата с Асен Василев ще бъдат " част от смяната ". По непотвърдена информация се чака постовете на финансов и стопански министър в идващия длъжностен кабинет да бъдат заети от други хора , като по този начин двамата досегашни министри биха могли да се впуснат в предизборната конкуренция за парламентарния избор на 14 ноември - под какъв формат още не е ясно обаче.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР