Нито една от страните не остана доволна от присъдата на

...
Нито една от страните не остана доволна от присъдата на
Коментари Харесай

Почернени близки за присъдата на Маринашки: 5 години затвор ...

Нито една от страните не остана удовлетворена от присъдата на Петър Маринашки, който аргументи гибелта на двама малдежи при зверска злополука до Кадиево през ноември 2020 година

Вчера магистратите от Окръжния съд оповестиха решението си - 5 години затвор за Маринашки и 8 години отнемане от право да сяда зад кормилото. Присъдата не се понрави нито на почернените близки, които упорстват за оптимално наказване, нито на отбраната и самият Маринашки, които пожелаха условна присъда. Прокуратурата също ще апелира, поради, че представителят на държавното обвиняване настоя за най-малко 6 години затвор.

Предстои с тежката си дума да се произнесе Апелативния съд. Маринашки резервира безмълвие и не пожела да разяснява ефикасната си присъда.

" Размерът на наказването не ме удовлетворява и ще апелирам присъдата. Считам,че наказването от 5 години затвор не е заслужено за два отнети човешки живота ", уточни Тодор Бараков, татко на починалия в мелето 16-годишен Тошко.

" За смут на всички, които необмислено лъгаха, с цел да " оказват помощ " на Маринашки - присъдата е ефикасна, като наказването би трябвало да се изтърпи в пандиза! Мога да пожелая на всички, които затаиха истина и прикриваха Маринашки, когато останат уединено със съвестта си, да намерят опрощение за държанието си пред облиците на мъртвите Тошко и Виктор,чиято памет оскверниха! ", разяснява Бараков.

Свързани вести 5 години затвор за Петър Маринашки, предизвикал злополуката с две жертви до Кадиево
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР