Нито една от руските ракети не можа да бъде прехваната

...
Нито една от руските ракети не можа да бъде прехваната
Коментари Харесай

International Business Times: При ударите по Одеса Русия използва най-страховития ракетен арсенал

Нито една от съветските ракети не можа да бъде прехваната от въоръжените сили на Украйна

По време на ударите в Одеса съветските войски използваха „ най-страшния си боеприпас “, който не разреши на украинската Противовъздушна отбрана да смъкна нито една от ракетите. Това изказване направи американският вестник International Business Times.

— Русия употребява най-страховития си ракетен боеприпас при унищожителен обстрел този месец на пристанищния град Одеса. Сред тях участват минимум седем крилати ракети " Оникс ", изстреляни от бреговата ракетна система " Бастион ", ситуирана в Крим, написа изданието.

Изданието отбелязва още, че този обстрел е един от най-сериозните произшествия напоследък. Експертите също по този начин означават, че свръхзвуковите ракети P-800 Onyx са способни да развиват големи скорости, което не разрешава на Противовъздушна отбрана да ги прехване.

IB Times цитира изследване на армията на Съединените щати, което назова системата за ориентиране на тези ракети една от най-интересните и най-модерните. Тя може да класифицира задачите по значимост и независимо да избере най-хубавия модел на удар.

По-рано прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи, че офанзивите против инфраструктурата на въоръжените сили на Украйна в Одеса са възмездие за терористичната офанзива на Кримския мост.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР