Нито една от предприетите мерки у нас не върши работа.

...
Нито една от предприетите мерки у нас не върши работа.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Мерките не вършат работа

„ Нито една от подхванатите ограничения у нас не прави работа. COVID-19 се популяризира без значение дали носите маска или не, дали имате 3, 4 или 5 ваксини, или имате талисман под формата на зелен документ ”, съобщи в изявление за Нова телевизия Тошко Йорданов, народен представител от „ ИТН ” (ИТН). Той бе безапелационен, че партията няма да поддържа въвеждането на документ за влизане в Народното събрание.

По думите му местата в лечебните заведения са работа на Министерството на здравеопазването. „ И да се затворим отново ще има растеж на заболелите и леглата отново ще се заемат. Трябва да се мисли за неприятен вид и да се надяваме на добър ”, разясни Йорданов по Нова телевизия. 
Тошко Йорданов за тезите на Слави и Македония: Ще се опитаме да ги превърнем в тактика
  “Аз като жител изцяло споделям позицията на господин Трифонов. Имам чувството, че хората от ПГ и симпатизантите на Има Такъв Народ я сп...
Прочети повече
По думите му би трябвало да има профилирани лечебни заведения единствено за лекуване на Коронавирус заболели. „ Ако това се беше случило, нямаше да се стигне до безпорядък и затваряне на други отделения. Не е разумно да има коронавирус поделение в единствената незабавна болница в София - „ Пирогов ", изясни още Йорданов.

Той сподели, че е податлив да се довери на проф. Чорбанов: " Има друг метод. Във Англия има по 200 000 дневно и не вкарват ограничения ". Припомняме, че Слави Трифонов е преболедувал и имунизиран, до момента в който позицията на проф. Чорбанов е за имунизация най-много на по-възрастните и с хронични болести хора, а другите - в случай че желаят. " И да се затворим, отново ще има огромен растеж на заболяване. Тук е въпрос на организация. Мисля, че организацията можеше да бъде друга още от лятото насам ", добави той. Йорданов уточни като проблем недоброто усъвършенстване и спиране на плановите интервенции.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР