Нито една от двете страни не разкри подробности, нито как

...
Нито една от двете страни не разкри подробности, нито как
Коментари Харесай

Другата война: откриха в Германия 161 принудително депортирани украински деца

Нито една от двете страни не разкри детайлности, нито по какъв начин тъкмо украинските деца са попаднали на немска територия, написа theins.ru. В диалог с шефа на немската престъпна полиция Холгер Мюнг украинският му сътрудник Иван Виховски сподели, че разчита на помощта на Европейски Съюз, Европол и специфичните трибунали на Международния углавен съд да изправят съветските военопрестъпници пред съда в Украйна или в коя да е друга европейска страна.

През март предходната година Международният углавен съд разгласи насилственото депортиране на украински деца за военно закононарушение и издаде заповеди за арест на Владимир Путин и съветският комисар по правата на детето Мария Лвова-Белова. Но наподобява работата с децата от окупираните украински области е част от програмата на „ специфичната военна интервенция ” на съветския президент.

Според следствие, оповестено през март в осведомителния уебсайт Meduza, съветските управляващи интензивно създават способи за „ превъзпитаване “ на принудително изолираните от страната им украински деца и тези в окупираните територии. Целта е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР