Нито една жена не трябва да търпи тормоз, лъжи и

...
Нито една жена не трябва да търпи тормоз, лъжи и
Коментари Харесай

Мария Силвестър се притече на помощ на многодетна майка, жертва на домашно насилие

" Нито една жена не би трябвало да търпи тормоз, неистини и оскърбление! Но страхът е доста огромен фактор “, ще съобщи дамата, осмелила се да се изправи против насилието, да се разведе, да отвоюва правата върху трите си деца и да поеме към своя нов живот. Щастлива част от него ще стане и " Бригада Нов дом “.

Силна и смела жена, жертва на дългогодишно домашно принуждение, е героят в новия епизод на  " Бригада Нов дом “ - тази събота от 20:00 ч. по bTV. Всекидневна вербалната, психическа и физическа експанзия от страна на някогашния й мъж, кара Росица – самотна майка на три дребни деца, да се осмели и да направи, може би, най-важната крачка в своя живот – тази на смяната.

" Домашното принуждение е проблем, който през последните години се разяснява все по-сериозно у нас. Жени като Роси от ден на ден би трябвало да се изправят пред обществото и да декларират това, което се случва! “, са думите Калин Евтимов, откакто се среща с историята на героинята в съботния епизод. 

" Възхищавам се на смелостта й, на всичко това, което отстоява! “, ще съобщи още първоначално и Мария Силвестър, която също е претърпяла бракоразвод.

С щерка на 6 година и близнаци на по 4 година, дамата живее в фамилната къща, която е в окаяно положение – с напукана стена, студена и влажна, покривът е за ремонт, а в някои от стаите даже не може да се живее. За нейна наслада, родителите й я поддържат, както финансова, по този начин и с грижи към децата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР