Нито една двойка не отива в Париж в седмицата на

...
Нито една двойка не отива в Париж в седмицата на
Коментари Харесай

Секс с гледка: Кондаков и Гаярди го правят на луксозно, ваканцията им в Париж продължава

Нито една двойка не отива в Париж в седмицата на любовта, с цел да стои на изсъхнало. Венелин Кондаков и Ина Гаярди са точно в града на любовта в навечерието на 14 февруари.

Звездната двойка демонстрираха, че още веднъж са заложили на скъпо и първокласно място. Е, едва ли доста се задържат в хотелския апартамент, само че пък едно е несъмнено - прекарват си супер, когато са там.

Виж още: Трудният ден на една майка: Евгения Джаферович проплака от доста работа

Ех, благородно завиждаме на инфлуенсърската двойка и невероятните места, които посещават. Двамата постоянно радват почитателите си с готини фотоси от сантименталните пътешествия, които са безусловно през месец. Могат си, разрешават си!

Виж още: Симона Загорова откри сезона на ските в мистериозна мъжка компания

" Моят обичан град ", написа в стори певицата, а от сторитата на Кондаков разбрахме и в кой хотел са се настанили. Става въпрос за уютно местенце с аспект към Айфеловата кула на " скромната " цена от над 5 хиляди лв. на вечер! Или най-малко това демонстрира информация в една от големитe платформи за онлайн резервации. Всъщност нощувките там започват от към 2500 лева, само че са без по този начин емблематичната панорама. 

Виж още:

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР