Нито една държава не е защитена от враждебни набезиот страна

...
Нито една държава не е защитена от враждебни набезиот страна
Коментари Харесай

Москва предупреждава: Никоя страна не е в безопасност от САЩ

Нито една страна не е предпазена от " враждебни нападения " от страна на Съединените щати и техните съдружници. За това предизвестява съветският външен министър Сергей Лавров в своя публикация за списание " Разведчик ", оповестява ТАСС.

" Като цяло никой през днешния ден не е застрахован от враждебни " нападения " на американците и техните съдружници от НАТО ", счита той и добавя, че  " с изключение на Русия сега доста страни биват заплашвани и изнудвани ".

Според съветския първи посланик " обстановката в и към Украйна е единствено демонстрация на широкомащабен конфликт, включващ опити на дребна група западни страни, които се стремят към международно владичество и превръщане на присъщото пораждане на многополюсна архитектура ".

" Те си сложиха стратегическа задача за изцяло въздържане на Китай, като част от така наречен Индо-тихоокеански тактики ", показва Лавров. Той разкритикува грубата интервенция на Запада във вътрешните работи на суверенни страни, като  " приятелски Беларус ", и осъди продължаващата от години икономическа обсада на Куба.

" Действайки в най-лошите колониални обичаи, американците и техните поддръжници се опитват да разделят света на " демокрации " и " властнически режими ", означи съветският външен министър.

Той също по този начин разкритикува висшия представител за външната политика на Европейски Съюз Жозеп Борел за неговото " расистко " изявление, че Европа е градина, а останалият свят е джунгла.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР