Нито една британска медия няма да продължи да работи в

...
Нито една британска медия няма да продължи да работи в
Коментари Харесай

Войната вече започна: Русия гони британските медии, ако Лондон спре руската държавна телевизия

Нито една английска медия няма да продължи да работи в Русия, в случай че Лондон реши да спре излъчването на съветската държавна телевизия Ар Ти, съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС. Британският медиен регулатор (Офком) по-рано заяви, че може да преразгледа разрешителното на Ар Ти (бивша " Раша тудей " ), считана за агитационен орган на Кремъл, в случай че английското държавно управление реши, че Русия е виновна за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал, напомня Франс прес.

" Никоя английска медия няма да работи в Русия, в случай че спрат Ар Ти ", сподели Захарова пред публичната телевизия " Русия 1 ". " Британската министър-председателка Тереза Мей не разполага с действителни обстоятелства по случая с отравянето на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал ", добави Захарова. " Никой не може да дава на Русия 24-часови ултиматуми ", сподели още говорителката на министерството, разяснявайки изявлението на Тереза Мей пред английския парламент през вчерашния ден.

Мей прикани Русия до края на днешния ден да даде отговор за създаваните в страната нервнопаралитични субстанции. " След това, за което е споделил президентът Владимир Путин в посланието си пред Федералното заседание, нито един човек не може да влезе в Народното събрание на страната си и да каже: " Давам на Русия 24 часа ", съобщи Захарова. " Става дума за Лондон, който е столица на нуклеарна страна ", означи тя и добави: " Не би трябвало да плашат Русия ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР