Нито един съдебен представител не беше на разположение веднага за

...
Нито един съдебен представител не беше на разположение веднага за
Коментари Харесай

Заместник-маршалът на САЩ е обвинен, че е влязъл в самолета пиян след доклад за неправомерно поведение по време на полет до Лондон

Нито един правосъден представител не беше разполагаем незабавно за него и негов родственик отхвърли коментар, когато се свърза по телефона. Асошиейтед прес остави имейл известие до синдиката, който съставлява депутатите.

Столичната полицейска работа съобщи в изказване, че членовете на екипажа на самолета са съобщили, че маршалът „ е бил унищожителен и е насилвал полово други пасажери и екипаж “. Няма повдигнати обвинявания за полово принуждение. Британското закононарушение за полово посягане е едно лице съзнателно да допре друго с която и да е част от тялото или предмет, без тяхното единодушие.

Друг заместител също на борда на самолета беше арестуван за малко, само че по-късно беше освободен и върнат. Двамата депутати са били на борда на полета, с цел да транспортират обвинен назад в Съединени американски щати, сподели представител на правоприлагащите органи пред Асошиейтед прес. Служителят не беше акредитиран да дава обществени детайлности за настоящото следствие и приказва при изискване за анонимност.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР