Нито един политик не трябва да получава признание, че казва,

...
Нито един политик не трябва да получава признание, че казва,
Коментари Харесай

Великобритания трябва да стане по-добра в измерването на растежа

Нито един политик не би трябвало да получава самопризнание, че споделя, че е „ про-растеж “ – това е малко като да твърдиш, че е „ за здравето “. И въпреки всичко е добре пристигнал знак, че английските депутати упорстват да подобрят тези компетенции преди тазгодишните избори. Канцлерът Джереми Хънт показа, съгласно личните си разкази, „ 110 ограничения за напредък “ в своето есенно изказване, а водачът на лейбъристите Кийр Стармър дава обещание, че растежът ще бъде „ манията “ на неговото държавно управление.

Сега е време да станем съответни. За задачата идващото държавно управление би трябвало да има по-добро схващане за това по какъв начин политиките въздействат върху дълготрайния напредък и фискалната обстановка. Службата за бюджетна отговорност — която тази седмица съобщи, че държавните проекти за стесняване на обществените разноски са по-лоши от „ нереалност “ — сега има тази задача.

За всеки бюджет наблюдаващият на обществените финанси прави оценка годишния капацитет на Обединеното кралство ритъм на напредък. Това му оказва помощ да реши дали пожеланото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР