Нито един общински съветник на БСП не присъства на конференцията

...
Нито един общински съветник на БСП не присъства на конференцията
Коментари Харесай

Нито един съветник на БСП не присъства на избора за нов шеф в Пловдив

Нито един общински консултант на Българска социалистическа партия не участва на конференцията на Градската организация на Българска социалистическа партия - Пловдив, която през днешния ден избра собствен ръководител, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Нещо повече, през днешния ден те бяха жигосани от Националното управление на Българска социалистическа партия, в лицето на организационния секретар на партията  като хора, които организират друга политика и хора, от които през днешния ден се е дистанцирала цялата градска организация в Пловдив поради решенията, които взимат в Общинския съвет. 

Припомняме че групата на Българска социалистическа партия в пловдивския общински съвет се прекръсти на " Автентична лява Българска социалистическа партия ". прочете декларация, в която се афишират претекстовете. Един от тях е неуместна обстановка за общ претендент за кмет на Българска социалистическа партия и Демократична България на локалните избори в Нова Загора при започване на месеца. 

Иначе в началото за лидерския пост на Българска социалистическа партия в Пловдив се бяха кандидатирали общо 21 души, само че в следствие, след отводи и самоотводи, останаха единствено четирима - актуалният народен представител – Бебето, Атанас Петков – някогашен ръководител на районната структура на партията в " Тракия “, Димитър Михайлов -  от същата организация и Таня Балканджиева. 

На конференцията също е било решено броят на членовете на Градския съвет да бъде сведен - от 51 до 35. Днес се избраха 25 от тях, а другите 10 влизат по право. Това са ръководителят, който ще бъде определен, шестимата ръководители на региони и тримата ръководители на хоризонтални структури – БСП- младежи, дами и ветерани.

На конференцията участваха организационният секретар на партията , заместник-председателят на партията и ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, заместник-председателят на НС  и зам.-председател на Българска социалистическа партия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР