Нито един лев от банката не е ангажиран със сделката

...
Нито един лев от банката не е ангажиран със сделката
Коментари Харесай

Шефът на Българска банка за развитие отсече: Нямаме нищо общо с ЧЕЗ! Нито ББР, нито Борисов стоят зад сделката

Нито един лев от банката не е зает със договорката за ЧЕЗ. Това сподели Стоян Мавродиев, основен изпълнителен шеф на Българска банка за развиване на взаимното съвещание на комисиите по енергетика и надзор над службите.

„ Нито един път министър председателят Бойко Борисов или министърът на финансите Владислав Горанов не са влияли по никакъв метод на банката за нито една нейна договорка “, съобщи той.

„ Странно е български банки да вземат участие в сходни чувания, още повече единствено една от цитираните в медиите. Ние като институция, която се управлява от правилата на бистрота, сме тук от почитание към Народното събрание “, разяснява Стоян Мавродиев.

„ Във връзка с изявления в Чехия и България, излизаме на два пъти с обществени позиции, които напълно тъкмо споделиха, че банката не е кредитирала компанията „ Интерком “, не е отпускала банкови гаранции, нито за закупуване на ЧЕЗ, нито за рефинансиране на заем “, изясни основният изпълнителен шеф.

„ Надявам се депутатите, които евентуално с цел да бъдат дейни участници в политическия спор, насочиха квалификации, че банката е излъгала, да ревизират позицията си “, сподели още Стоян Мавродиев.

БЛИЦ напомня, че сега Гинка Върбакова е в Народното събрание , където скандализира всички с неуместен въпрос .

Междувременно се разбра, че компанията за параджишката дама е погната от Национална агенция за приходите за неплатени налози .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР