Нито един клуб не иска да привлече бившия футболен национал

...
Нито един клуб не иска да привлече бившия футболен национал
Коментари Харесай

Греда! Нито един клуб не иска да наеме Валери Божинов

Нито един клуб не желае да притегли някогашния футболен национал Валери Божинов. Някогашната звезда през февруари ще навърши 34 години и наподобява дните му във футбола са преброени.
Към днешна дата няма нито една оферта към нападателя. Той към този момент е свободен сътрудник, откакто напусна "Ботев " (Враца). Вторият му интервал при врачани бе разочароващ, като Валери постоянно бе малтретиран от травми. През актуалната акция Божигол записа едвам 384 минути, като не е съумя да се разпише нито един път. За последно той вкара гол напролет с екипа на "Левски ", когато класира тима в Лига Европа в основния бараж против "Етър ".
Мениджърът Мирчо Димитров е нагърбен със задачата да дири задграничен клуб, който е подготвен да подаде ръка на българина. Божинов от своя страна е понижил мощно досегашните си финансови искания и към този момент е податлив на доста по-ниска заплата, единствено и единствено да играе постоянно. Божинов към този момент загатна, че не е надалеч времето, когато ще спре с дейната си кариера. Той обаче е убеден, че желае непременно да си откри един финален клуб, където да бъде титуляр.
Валери е един от рекьордорите за най-вече заменени клубове. Кариерата му мина през топ тимове като "Ювентус " "Фиорентина ", "Манчестър Сити " и "Спортинг ". Той е носил фланелката на цели 15 тима.
"В момента нямам контракт с нито един тим, само че и не съм контактувал с претенденти за подписа си. Все отново нямам още доста време на терена, би трябвало да обмисля добре идната си стъпка ", разяснява Божигол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР