Нито един друг лидер не излезе да се отчете за

...
Нито един друг лидер не излезе да се отчете за
Коментари Харесай

Марешки: Хората имат право да знаят какви фирми имат политиците

Нито един различен водач не излезе да се регистрира за компаниите и налозите си. Ще поверите ли ръководството на хора, които или крият приходите си, или в никакъв случай не са управлявали бюджети?, пита водачът на ВОЛЯ.

" Още при започване на акцията преди месец приканих всеки политик да излезе и да покаже какъв брой налози е платил и какъв брой работни места е основал. Така е почтено пред българите ", съобщи Веселин Марешки.

Той напомни своя път, че за 30 години, от дребен гараж до национални вериги, фамилният му бизнес е внесъл в хазната 2 милиарда лв.. Още 2 милиарда са икономисали българите, с помощта на справедливите цени в неговите обекти. Компаниите са основали и поддържат 4000 работни места.

" Едва ли някой ще се изненада, че и до през днешния ден никой политик, отвън нашата Патриотична коалиция, не излезе с сходен доклад. Изводът е че или в никакъв случай не са имали бизнес или са имали, само че в сянка и с подставени лица. И в двата случая, надали бихте поверили ръководството на такива хора. Които или в никакъв случай не са управлявали огромни бюджети, или крият приходите си. Ние знаем по какъв начин се основава, по какъв начин се гонят периоди и по какъв начин се държи сметка за резултати. Знаем и по какъв начин се заплащат налози, тъй като това са пари за здраве, за пенсии и детски надбавки ", съобщи още водачът на ВОЛЯ.

Той акцентира, че когато в работата си преди политиката си се научил да цениш всяка стотинка, изкарана с доста труд, след това в политиката се отнасяш с разсъдък и отговорност към парите на народа.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР